středa 27. srpna 2008

tak a dost

Poslední Kakájíkův výkřik byl poslední kapkou. Shodli jsme se všichni, že musíme jednat. A tak jsem mu napsal tento první a jediný a poslední mail ode mě:

Prisel ti mail! To mas radost! Ze by konecne spravce seznamu spravil tvoji prichozi postu? NE! To ti jen celou dobu nikdo nepsal!!!


Nikdo nema potrebu odpovidat na tve fekalni vylevy!

No ale abychom nezabredli hned do emocionalni polohy, vezmeme to hezky v klidu poporade. Pozorne si to alespon dvakrat precti!!

1. Vezmi na vedomi, ze Radka ma sveho pritele. (nejsi to ty a nejsem to ani ja). Ja mam svou pritelkyni. (a neni to Radka). Oba mame sve spokojene vztahy. Nevim, proc se do me navazis, co jsem ti udelal?

2. To, co provadis, je vyhrozovani (navic bezduvodne). Informovali jsme nase okoli o tom, co delas, jak se jmenujes a kde bydlis. Takze bych ti radil nic nepodnikat. Jakmile se nam neco stane, prijde si pro tebe policie.

3. Policie si pro tebe prijde i v pripade, ze jeste napises me nebo Radce dalsi takovy vyhruzny email. Vyplnili jsme trestni oznameni a mame ho pripravene. Prijde mail, a oznameni jde na policii a kopie na tvou skolu.

4. Kdyz te uvidime, jak nas sledujes, opet zasleme trestni oznameni na policii a tvou skolu.

5. Tedy nejlepsi, co muzes udelat, je prestat. V tom jedinem pripade se policii vyhnes.

Je ti to jasne? Nemusis odpovidat, staci kdyz zmlknes.

To je to nejdulezitejsi, co jsem ti chtel napsat a ted jeste par korekci k tvym mailum.

V poslednim mailu pises:
"Rande-Bobku, vůbec se nevídáme. To přeci není ve vztahu normální. Vždyť už jsme spolu pomalu rok a ještě jsme se pořádně neviděli."

HURA! Konecne jsi na to prisel. NEMAS zadny vztah. Jak bys mohl mit vztah, kdyz jsi Radku NIKDY neoslovil? Tvuj vztah je vykonstruovany. Nikdy jsi ji nevzal za ruku, nerekl ani slovo, nevzal jsi ji do restaurace (a tim nemyslim na levny gulas nebo jednu laskonku), ani do kina nebo divadla. Nemate stejne zajmy, neposlouchate stejnou muziku. Ty sedis doma, zatimco ona cestuje po celem svete. Ty mas takrka nulove socialni kontakty a ona ma spoustu pratel. Proc by se volny ptak mel nechat zavrit do shnile kobky? Nebyt tvych odpornych mailu, ani o tobe nevi. A jestli si myslis, ze odpornymi maily navazes vztah, tak mi dovol malou radu - to se ti NIKDY s NIKYM nepodari. Proc by si holka mela neco zacinat s klukem, ktery se ji ani neodvazi oslovit a pise porad neco o hovnech? Prober se.

"Bidlo. Nenechám si díky němu na hlavičce růst parohy."
No tak to skutecne NENI pravda. Ja mam svou pritelkyni. Nebojim se te, jen ti vysvetluju, ze se pletes.

Tak to bylo par bodu, ve kterych jsi snad pochopil, ze prestalo obdobi, kdy jsme te ignorovali a zacina obdobi, kdy zacneme jednat.
Udelej neco a vyhodi te ze skoly a pujdes sedet.
Tak si to laskave dobre rozmysli.

Chces radu? Zacni normalne zit, oslov nekoho v realnem zivote (a ne jenom v predstavach) a hlavne mu uz neposilej fekalni emaily.

Na neshledanou, nevidenou, nectenou a neslysenou
bidloun

Žádné komentáře: