pátek 29. srpna 2008

dalsi

29.8.2008

Dnes se objevil další "karel" nebo jeho kamarád. Nevím, přestává mě bavit to řešit. Ztrácím trpělivost i zábrany a myšlenka na školu či policii se vrací čím dál intenzivněji, také se mi v mysli objevují obrazy ostře nabroušeného meče a v uších zní cosi o bandě zfetovanejch černochů s letlampama... Pokud bylo Kakájíkovou snahou vyrobit dalšího blázna, tak se mu to asi začíná dařit.

Přislo toto:

29.8.2008 17:11
Dobrý den pane ...,
dovoluji si Vás pozvat na nedělní piknik v 16:30 u Bidlouna v bytě. Akce bude zaměřena na ukončení prázdnin ve stylu "Každý svoji masku má". Občerstvení zajišťuje pořadatel celé akce. Podmínkou je vyrobit škrabošku z recyklovatelného papíru. Na závěr celé akce je připravena hra v pojídání špekáčků. Budu se těšit,
s pozdravem, Kroutek

Co k tomu říct? Neznám je, nezval jsem je a jestli se v neděli cokoliv objeví... přiměřená obrana, přiměřená obrana, omílám si dokola, kolikrát člověk může bodnout, aby to byla přiměřená obrana?

Dobrá, zpět k realitě. Bude následovat odtajnění všeho, zdá se. Zatím vezměte zavděk odtajněním tohoto:

tomik.f je tomik.fafejta@seznam.cz
kroutek je vaclav.kroutek@seznam.cz
matka 1 je stan.kova@email.cz
matka 2 je stankovazde@kr-i.cz

Kdo se za těmi maily skrývá, nevím. Některé se dají dohledat na lide.cz.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

"Dnes se objevil další "karel" nebo jeho kamarád. Nevím, přestává mě bavit to řešit. Ztrácím trpělivost i zábrany a myšlenka na školu či policii se vrací čím dál intenzivněji, také se mi v mysli objevují obrazy ostře nabroušeného meče a v uších zní cosi o bandě zfetovanejch černochů s letlampama... Pokud bylo Kakájíkovou snahou vyrobit dalšího blázna, tak se mu to asi začíná dařit."

kluku, ty jsi stejný magor jako ten tvůj dopisovatel.
je smutné, že se takovato individua vůbec dostanou na tak renomovanou školu jakou je Karlova Univerzita.
nicméně je to opět další z důkazů o prohlubující se krizi vysokého školství u nás.
::vomit

Anonymní řekl(a)...

:) mozna. kdo by nebyl. bidlo